Gran Canaria

Hola Amigos!
 
Jag är tillbaka i de norrländska skogarna, har firat midsommar, sett på skräckis på bio, ätit thaimat och hunnit jobba min första dag igen på Folkan sedan vi kom hem natten mot midsommarafton. 
 
På gran canaria var livet väldigt enkelt. Badade, solade, drack öl, cider och läsk i mängder. Åt chips, glass, oreo kakor och massa andra onyttiga saker. Gjorde världens bästa pasta med Jesper och J gjorde hans berömda guacamole med doritos till. Vi åt mexikanskt flera gånger och blev brunbrända om kropparna. Byggde sandskulpturer, snorklade, åt tapas, blev rädd för kackerlackor, skrattade så magen krampade med min fantastiska pojkvän och njöt av varje sekund som vi var där. Längtar redan tillbaka till värmen och friheten. Hotellet vi bodde på låg väldigt bra till, vi hade en lägenhet på ett sovrum, allrum, toa och en stor balkong där vi satt om kvällarna och spelade spel med Ponta och Camilla. Resan var verkligen perfekt, och Jespers föräldrar är så himla underbara!
 
Nu blickar jag framåt och hoppas på att få tag i en lägenhet till mig och J så fort som möjligt, är så sugen på att börja inreda och allt som har med det att göra!!
 
Och till en lite sorgsen sak,,, vår lilla älsklings kanin Ulltott har lämnat oss idag :( Hon var verkligen den mysigaste kaninen man kan tänka sig, så tråkigt att vi inte fick mer tid med henne <3
 
Nu ska jag snart göra mig i ordning lite, sen ska jag äntligen få träffa pappa och syskonen igen! Har inte träffat dem på några veckor nu, så saknar dem massor <3 
 
Kram Linda
 
 
 

Kommentera här: