Exit

Hej fina!
Denna dag har verkligen bara bestått av soffhäng framför Tv:n. Ute är det snöstorm i form av blötsnö och därav kände jag inte alls för att vistas utomhus idag hehe.
Fick tips av Sandris igår om en serie på svt som heter Exit, så jag gav den en chans idag då jag ändå inte hade några planer och blev fast. Fy fasen hur vissa personer lever ändå. Blev så provocerad. Se den!! 
Plöjde alla 8 avsnitt hehe. Och har som sagt inte gjort nån nytta alls dagen till ära. Nu ikväll har jag sett på Grey's, Wahlgrens Värld & One Tree Hill, måste ha slagit något slags rekord i att göra absolut noll nytta idag, men det var det värt för imorgon skulle jag egentligen vara ledig men ska jobba extra hela dagen. Och sen jobbar jag även hela helgen och typ hela nästa vecka så jag kan väl unna mig lite lathet.
Nu hoppas jag på en natt med god sömn så jag vaknar pigg och alert inför morgondagen. 
Den kommande veckan är rätt tung känslomässigt. Ett år har snart gått sen han flyttade ut. Ett år som varit en bergochdalbana bland känslorna. Ett år av att bygga upp mig själv. Ett år av att finna glädje och hopp inför framtiden. Att gå vidare. Och bli trygg i mig själv. 
Så, det är klart att det kan göra ont fortfarande. Jag är ju bara människa. Och råkar även vara en person med väldigt nära till känslor. Speciellt de som gör lite extra ont. 

Kram.