En fixardag i Fagervik

Hej,
Det är måndag igen och jag klev upp klockan 6.00 för att ringa ett samtal till bemanningen om att jag ej kan jobba som vikarie längre, kunde inte somna om så här ligger jag med datorn i knät och har kollat igenom en massa olika grejer. I lördags jobbade jag på Riva och gjorde inte så mycket mer den dagen och igår var vi och hjälpte farmor i trädgården med mera. Kusinerna var även där och jag och Anna pratade ikapp oss lite sen sist. Det kändes så konstigt att vara hemma hos farmor när inte farfar var där, men alla hans saker hänger kvar, hans jackor och hans skor står kvar ute i hallen. Jag saknar honom så det gör ont i hela kroppen. 
När vi var hemma igen så drog jag till gymmet och sedan åt vi en god middag följt av att jag deklarerade samt kollade igenom lite andra viktiga papper. 
 
Nu är klockan strax efter sju, jag ska snart kliva upp, göra mig redo för en lång dag på jobbet, jobbar nämligen mellan 9-20.00 idag på självaste löningsdagen oxå haha. 
Annars så får jag se om jag hinner med att träna efter jobbet ikväll annars blir det en tidig kvävll för jobbar i köket imorgon mellan 8-16 med min bästa Ulrika:)