Så mycket

Ni vet när man har tusen olika saker att göra, men allt man vill är att gosa ner sig i soffan med en varm filt och lyssna på vacker musik medan tankevalvet susar i hundranittio, där har ni mig nu. Har iofs haft tvättstuga x2 idag. Slipat hela hallen och spacklat den igen
 (förhoppningsvis väldigt lite kvar nu.) Så helt orkeslös är man väl inte. 
men jag skulle ljuga om jag sa att allt var enkelt och att livet rullar på. Det äter upp mig inombords att jag inte är klar med vissa delar. Att jag inte har koll på vissa saker och att jag knappt vet hur jag ska lösa några delar. I storhet så ska jag fokusera på att få klart hallen nu, helst denna vecka (väggar/tak). Sen kommer mitt kakel och klinker nästa vecka, som jag verkligen vill få upp så fort det går. Hur jag nu ska lösa det är nästa femma. 
Bänkskivan från helvetet är också en klämmande punkt i mitt liv. Så otroligt jobbigt när saker inte fungerar... 
Hade den inte strulat hade jag kunnat laga mat i detta nu :-) livet utan spis är inte jättenice to be honest. Tacksam över att Mammis kom med matlådor och hennes micro så länge jag inte kan värma mat själv i mitt kök ❤
Jag måste göra ett sista ryck i hallen nu, ska limma fast en del av väggen som gick av igår när vi tog ur dörrkarmen till toan och reglade ny öppning... heja! 
Ska även se om det spackel jag la i eftermiddag har härdat, isf hinner jag tapetsera med microlit för att undvika sprickorna.. Ja ni hör ju. Vilken jäkla cirkus det är här konstant. Nämnde jag att jag har plastat in alla dörröppningar? Ni ska bara se hur det ser ut här. Katastrof. Det blir bättre. 
Hoppas jag. 
Kram så länge! 
Min verklighet :-) 
Älskar alla elkablar som är som ett härligt spindelnät överallt i hallen. Har heller ingen toadörr längre och kommer vara utan i några veckor. Tur man är singel haha.