Prepp

Och så var vi inne på 2018 års sista dygn. Året som verkligen inte har varit mitt år. Klart vissa saker varit bra, men många händelser gör att helheten blir väldigt tråkig. 
Började året med en rejäl förkylning, följt av ett ben som inte ville fungera och läkarbesök hit och tabletter dit. Vintern var vargavinter deluxe och jag gick miste om all skidåkning hela säsongen pga knät. Jobbade som en tok. Och var kort om personal i 3 månader. I april blev jag väldigt dålig. Njurinfektion igen. Blev verkligen så himla dålig, men efter en vecka med mediciner så kom jag på benen igen. Och i samma veva gick J och skar upp tummen så pass att det blev operation i Umeå och 3 månaders sjukskrivning. Vi åkte på semester. Men blev 39h försenade haha. Hade iaf en bra vistelse, väl på plats. 
Kom hem till sommar. Och jag jobbade ytterligare några veckor innan jag gick på semester igen. Sommarsemester hemma. Och sen kom det tunga som sagt. Vi fick en ny ängel på himlen och mitt hjärta var i tusen delar. Det fortsatte var så skört och ont i månader. Det gör fortfarande så ont. 
Vi åkte till Cypern och jag fyllde 23! Kämpade med mitt onda knä och bytte vårdcentral. Bästa beslutet. Kom till en ny läkare, fick toppenhjälp och en remiss till rematulogen. Och nu då, med en diagnos, psoriasisartrit, så blev jag jättedålig av min medicin som jag precis hade fått börja med och blev inlagd på julafton av alla dagar.... Och nu är jag dyngförkyld men min allergi har iaf lagt sig! 
2019 kan bara bli bättre helt enkelt. Och ikväll har jag preppat inför nyårsafton hemma hos oss. Vilket blev väldigt spontant. Kul ändå. Så imorgon blir det fullt hus här hemma och det ska fixas efterrätter och lagas oxfilé och kokas rödvinssås med mera♡ 
Kram Kommentera här: